Expositie Klinker herhaald

Eind vorig jaar exposeerde ik met mijn foto’s in de Klinker. Een expositie met als thema “jongeren en cultuur”. Veel mensen kwamen even een kijkje nemen en bekeken de foto’s op de eerste verdieping. Helaas begon dit jaar na enkel maanden met een vervelend virus waardoor andere exposities in de Klinker werden afgezegd. Voor de zomer kreeg ik de vraag of ik mijn expositie nog een keer wilde ophangen om de witte muren in de Klinker nogmaals te sieren. Uiteraard wilde ik dit nogmaals doen..

Helaas kon ik niet breed bekend maken dat de expositie er nogmaals hing zodat mensen die wilden gaan kijken maar waarbij dit niet gelukt was alsnog een kans kregen. De Klinker was niet open voor het grote publiek dus konden alleen de bezoekers die het kunstencentrum op de tweede verdieping kwamen nogmaals mijn foto’s bekijken.

Inmiddels hangen een groot deel van de foto’s van de expositie weer in mijn studio aan de muur. En voor wie nieuwsgierig is, hierbij de digitale varianten.