Over

Mijn naam is Marcel Lameijer en ik kom uit Westerlee. Ik ben al heel lang verslaafd aan fotografie. Wat begon op jonge leeftijd om leuke gebeurtenissen vast te leggen “voor later” werd een steeds grotere hobby. Het spelen met licht en schaduw of het vastleggen van een gebeurtenis in een foto of serie blijft me intrigeren. Het meest geniet ik van het fotograferen van mensen. Dit kan in de studio zijn of buiten tijdens een leuke fotoshoot maar ook het fotograferen van een evenement, muziek, bruiloft of voor het nieuws is een vorm van fotografie die me blijft aanspreken.

Ik hou me onder andere bezig met:

* Studiofotografie
* Bruiloften
* Bedrijfsfotografie
* Fotoshoots / modelfotografie / portfolio uitbreiding
* Portretfotografie / groepsportretten
* Evenementfotografie / reportagefotografie
* UW fotografie opdrachten
* Fotocursus voor volwassenen én jeugd

Als u vragen heeft, een foto wilt laten maken, een fotoshoot wilt doen of om een andere reden contact wilt dan kunt u gebruik maken van de contact pagina.

Ik merk dat ik het meest plezier heb in het fotograferen van mensen. Hierbij maakt het niet uit of dit in de studio of op locatie is. De interactie met één of meerdere modellen en het samen creëren van een beeld, eventueel in samenwerking met andere mensen zoals make-up artiesten, stylisten of kappers, is wat mij het meest aan spreekt. Maar ook het doen van een fotoshoot met een bruidspaar of het maken van portretten van een band of een complete familie is waar ik plezier aan beleef. Daar naast merk ik dat het vastleggen van evenementen en het maken van reportages van (theater)voorstellingen, (muziek)optredens en sportwedstrijden een onderdeel is waar ik veel plezier aan beleef. Soms worden deze beelden ook geleverd aan de (lokale) media. En ook het maken van bedrijfsfoto’s behoort tot het scala aan diensten die ik aanbied.

Wilt u een keer een fotoshoot doen, gaat u trouwen, wilt u een familiefoto of groepsfoto, een teamfoto of gewoon een mooi portret? Laat via de contactpagina een bericht achter en we kijken samen naar de mogelijkheden. Ook voor shoots op TFP basis sta ik open als het een uitbreiding op mijn portfolio is. Een moodboard of idee kan altijd worden besproken. Gaat u binnenkort trouwen, ik ben u graag van dienst. Ook het overdragen van kennis over de fotografie is de laatste tijd steeds meer een item geworden. Wilt u een fotocursus volgen dan bent u bij mij ook aan het juiste adres. Een nieuwe camera leren kennen of wat meer leren van de techniek? Of gewoon beter leren fotograferen? En wellicht nog specifieke vragen of leerdoelen voor particulieren of bedrijfsevenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.