Bel ons: +31 597 796516

Fotocursus eerste kwartaal 2020

Nog een last minute kerstcadeau nodig voor een aanstormend fotografie talent? Of kunnen je foto’s beter ondanks die supermoderne camera? Of wil je gewoon meer kunnen met je camera in plaats van alleen de auto stand gebruiken? Schrijf je dan snel in voor de fotocursus die 21 januari start bij Marcel-Lameijer.nl

Wat heb je nodig?
Een camera die op de handmatige stand foto’s kan maken zoals een spiegelreflex of systeemcamera. Maar ook uitgebreidere compactcamera’s zijn geschikt als ze over een P, A, S en M stand beschikken. (Verschillende merken hebben hier een andere benaming voor, Av, Tv en M wordt ook vaak gebruikt) Een leeftijd tussen de 12 en 112 jaar oud en vooral zin om mooiere foto’s te leren maken.

Wat kost het?
De cursus kost € 150,- euro per persoon voor 5 avonden van 2 uur.  De voorlopige planning is als volgt:

21 januari
4 februari
25 februari
10 maart
24 maart

Alle avonden zijn op dinsdag van 19:00 tot 21:00

De cursus wordt gegeven in mijn fotostudio in Westerlee en gaat door met minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. De eerste 3 avonden zijn gericht op het beter leren kennen van de camera, tips om betere foto’s te maken en om uiteindelijk de camera op de handmatige stand te kunnen bedienen. Een deel theorie afgewisseld met oefeningen in de studio. De laatste 2 avonden gaan we in overleg met de groep samen het geleerde in de praktijk brengen. Daarbij kunnen we ook naar buiten of op locatie foto’s gaan maken. Hierbij uiteraard constant voorzien van tips en antwoorden op de dan ontstane vragen.

Hoe geef ik me op?
Stuur een mail naar mail@marcel-lameijer.nl, het contactformulier of een privébericht via bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Na het voldoen van de kosten is de deelname definitief. Bij meer belangstelling als plek volgt mogelijk een extra cursus of kun je vast reserveren voor de volgende cursus.