Opening expositie de Klinker

Op dinsdag 8 oktober was het zo ver, na twee weken buffelen met foto’s uitzoeken, toestemming regelen, drukken en inlijsten was de opening van mijn expositie een feit. zo’n 30 mensen waren hierbij aanwezig. Wat een energie…

In de expositie zijn portretten te zien van de afgelopen 5 jaar. Het onderwerp wat mij is meegegeven was jongeren en cultuur. Dus zijn er portretten van muzikanten, danseressen en andere culturele uitspattingen van jongeren te zien. Een aantal van de modellen, visagisten en uiteraard mijn familie waren aanwezig bij het officiële momentje. Uiteraard ben ik de Klinker dankbaar dat ik mijn foto’s hier de komende 3 maanden mag laten hangen. Ik hoop dat veel mensen gaan kijken en ben erg nieuwsgierig naar de reacties.

De expositie is te zien tot 31 december 2019 en is vrij toegankelijk als de Klinker geopend is. U kunt naar de tweede verdieping om de expositie te bekijken. Ik wens iedereen veel kijkplezier.

Foto: Gerrie de Groot