Eindelijk weer fotocursus

Gelukkig ben ik sinds een tijdje eindelijk weer bezig met mijn fotografie in de studio. Ik kan dus eindelijk weer foto cursus geven! Voor dit jaar staat er nog een cursus op de planning. Schrijf je snel in want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geschikt voor volwassen en kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. Lees verder onder de afbeelding voor meer details.

Cursus
Voorbeeld van een cursusfoto


Omdat het jaar nog kort is heb ik de cursusavonden niet elke 2 weken ingepland maar elke week op donderdag, met uitzondering van 11 november / st. Maarten. De avonden beginnen om 19:00 uur en duren 2 uur. Zie hier onder de 5 geplande avonden.


Data cursusavonden

19:00 – 21:00
4 november
18 november
25 november
2 december
9 december


Op de eerste avond leren we de beginselen van de fotografie en maak ik een begin met de techniek. De tweede en derde avond gaan we echt met de techniek bezig aangevuld met een aantal toepasselijke oefeningen in de studio. De laatste 2 avonden staan voornamelijk in het teken van samen foto’s maken en daar vooral van leren en de finesses van de camerabediening in de vingers krijgen.


De kosten voor deze cursus bedragen 150 Euro per persoon voor 5 avonden.
Bij voorkeur heb je een camera die handmatig in te stellen is, zoals een spiegelreflex of systeemcamera of een uitgebreidere compactcamera.

Ik heb er ontzettend veel zin in om eindelijk weer cursus te gaan geven!

Geef je snel op want er is een maximum aantal deelnemers en de volgende cursus begint pas begin 2022.

Je kunt een bericht sturen via het contactformulier, ik zal dan zo snel mogelijk meer info sturen en je opgave verwerken.