Laatste cursus voor 2022, wees er snel bij!

Er wordt binnenkort weer een nieuwe fotocursus gegeven.
In de afgelopen periode hebben zich al een aantal mensen aangemeld maar er zijn nog enkele plekken vrij. Wees er dus snel bij om je aan te melden om van deelname verzekerd te zijn!

Geschikt voor volwassen en kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. Lees verder onder de afbeelding voor meer details.

watersplash
watersplash tijdens een eerdere cursus

De datums voor de cursus zijn:

5 weken, elke dinsdag van 19:00 tot 21:00

1 november
8 november
15 november
22 november
29 november (of 27 november van 14:00 tot 16:00)

De voorkeur gaat uit naar de laatste keer op een zondagmiddag ivm het licht. Dit wordt gelijk de eerste cursusavond definitief besloten. Hou deze middag dus ook even vrij naast 29 november.

Op de eerste avond leren we de beginselen van de fotografie en maak ik een begin met de techniek. De tweede en derde avond gaan we echt met de techniek bezig aangevuld met een aantal toepasselijke oefeningen in de studio. De laatste 2 avonden staan voornamelijk in het teken van samen foto’s maken en daar vooral van leren en de finesses van de camerabediening in de vingers krijgen.

De kosten voor deze cursus bedragen 150 Euro per persoon voor 5 avonden.Bij voorkeur heb je een camera die handmatig in te stellen is, zoals een spiegelreflex of systeemcamera of een uitgebreidere compactcamera.

Ik heb er ontzettend veel zin in om eindelijk weer cursus te gaan geven!

Geef je snel op want er is een maximum aantal deelnemers en de volgende cursus begint pas begin 2023.

Je kunt een bericht sturen via het contactformulier, ik zal dan zo snel mogelijk meer info sturen en je opgave verwerken.