Recenties

Veel klanten gingen u voor en dit is wat zij van Marcel Lameijer vonden:

 

Ommelander Ziekenhuis Groningen
*****
Marcel maakt voor ons ziekenhuis bedrijfsportretten van zorgprofessionals. Hij komt met zijn mobiele studio bij ons op locatie en neemt zijn tijd voor het maken van een mooie foto. De gefotografeerde krijgt het resultaat ook gelijk te zien, zodat hij direct kan kijken of hij tevreden is. Dit ervaren wij als professioneel en klantvriendelijk. Marcel is daarnaast erg flexibel wat voor een bedrijf dat 24/7 open is heel prettig is!

Nienke Wildeman
*****
Unieke foto’s,
Mijn vriendin en ik wouden onszelf op een bijzondere manier gefotografeerd hebben.
Door de ideeën samen met Marcel te bespreken en uit te voeren is het resultaat erg leuk geworden.
Ontzettend bedankt hier voor! En als we nog eens een gek idee hebben weten we je te vinden.
Mvg
Nien en Tien

Anita Brans
*****
Wij volgden deze cursus om wat meer van onze camera te weten en om betere foto’s te kunnen maken. De cursus voldeed prima aan onze verwachting waarin alle details van de camera werden besproken .
Met name werd ingegaan op sluitertijd ,diafragma en iso wat bepalend is voor goede foto, zodat we handmatig de instelling kunnen bepalen voor scherpe en mooie foto’s.
Na drie avonden theorie en wat oefeningen in de studio zijn we twee avonden op locatie gegaan.
Op twee mooie locaties hebben we het geleerde in de praktijk gebracht,waarbij de laatste avond spetterend werd afgesloten. In de groeps app houden we contact met de groep cursisten. Kortom een aanrader voor diegene die wat meer van fotografie wil weten.
Anita en Henk

Rosalien Klinkhamer
*****
Hij maakt goeie foto’s en is respect vol hij weet wat hij doet ^^

Prenger Hoekman Fysiotherapie
*****
Door een fijne samenwerking en een kritisch, maar creatieve blik, van Marcel zijn er mooie foto’s gemaakt van de verschillende specialisaties bij Prengerhoekman Fysiotherapie

JanKarel Smit
*****
Ik heb samen met een aantal andere mensen een fotocursus gevolgd bij marcel. Het was een leerzame en mooie cursus, bedankt Marcel en tot de volgende maar weer.
Een echte aanrader dus

Jakob Musch
*****
Hallo ik heb vorige jaar een leuke avonden gehad veel geleerd hoe je op een leuke manier en nog betere foto’s kunt maken, Marcel heeft mij hier bij veel geleerd en besef dat ik nog meer plezier in heb gekregen, En zie steeds meer in mijn camera marcel bedankt hier voor. ik wacht op een leuke vervolg op deze eerste curses Groetjes Jacob Musch Bellingwolde